De mest populære destinasjonene å kjøpe eiendom i Costa Blanca

De mest populære destinasjonene å kjøpe eiendom i Costa Blanca

Space Real Estate

Costa Blanca, som ligger på østkysten av Spania, er et populært reisemål for utlendinger fra hele verden. Med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader Celsius og 320 soldager, har regionen et mildt klima som gjør det til en helårsdestinasjon.
Nasjonalitetene til folk som bor på Costa Blanca er forskjellige, inkludert britisk, irsk, nederlandsk, skandinavisk, tysk og fransk. Livsstilen på Costa Blanca er avslappet og avslappet, med fokus på å nyte utendørs, god mat og vin, sammen med å tilbringe tid med familie og venner.
Regionen er kjent for sine fantastiske strender, restauranter i verdensklasse og utmerkede skoler. Hvis du ønsker å kjøpe en eiendom i Costa Blanca, er det viktig å velge riktig beliggenhet som passer dine behov og livsstil. I dette blogginnlegget tar vi en titt på noen av de mest populære stedene i Costa Blanca for fritidsboliger.


Orihuela Costa

Orihuela Costa er et kystområde som inkluderer de populære byene Punta Prima, Playa Flamenca og La Zenia. Området er kjent for sine sandstrender, golfbaner og gode shopping- og spisemuligheter. Det er et populært valg for kunder som ønsker å kjøpe et andre hjem eller flytte til varmere klima med et stort britisk samfunn som bor i området.
Den gjennomsnittlige prisen på en eiendom i Orihuela Costa er rundt € 150.000, med leiepriser fra € 500 til € 1.500 per måned, avhengig av størrelsen og plasseringen av eiendommen. Å kjøpe en eiendom i Orihuela Costa er en god investering, da eiendomsverdiene har økt jevnt de siste årene.
 

Torrevieja

Torrevieja er et populært turistmål, spesielt i sommermånedene når besøkende strømmer til strendene og nyter middelhavsklimaet. I tillegg til strendene og saltsjøene har Torrevieja flere kulturelle attraksjoner, inkludert Museum of Sea and Salt, Torrevieja Casino Cultural Society og det gamle vakttårnet i La Mata.
Byen tilbyr også et bredt spekter av utendørsaktiviteter, som vannsport, golf og fotturer. Det er flere golfbaner i området, inkludert det prestisjetunge La Finca Golf Resort og Villamartin Golf Course.
Når det gjelder transport, har Torrevieja gode veiforbindelser til nærliggende byer, som Alicante og Murcia, og betjenes av Alicante-Elche flyplass, som ligger rundt 45 minutter unna med bil.
Torrevieja er et populært reisemål for pensjonister og turister, og tilbyr et behagelig middelhavsklima, vakre strender og et bredt spekter av kulturelle og utendørsaktiviteter.
 

Campoamor

Campoamor er et populært kystområde som ligger mellom Torrevieja og Pilar de la Horadada. Det er kjent for sine vakre strender, golfbaner og utmerkede spisemuligheter. Området er populært blant expats, med mange britiske, nederlandske og tyske statsborgere som bor i området.
Den gjennomsnittlige prisen på en eiendom i Campoamor er rundt € 150 000, med leiepriser fra € 500 til € 1 500 per måned.
Campoamor er også kjent for sine utmerkede spisemuligheter, med et bredt utvalg av restauranter som serverer både internasjonal og tradisjonell spansk mat. Området har flere kjøpesentre, inkludert den populære La Zenia Boulevard, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsalternativer.
Transport i Campoamor er praktisk, med gode veiforbindelser til nærliggende byer, som Torrevieja og Murcia, og Alicante-Elche flyplass ligger rundt 50 minutter unna med bil.
Området tilbyr en rekke eiendomsalternativer, fra leiligheter til villaer, noe som gjør det til et godt valg for både investorer og de som søker permanent bolig.
 


Ciudad Quesada

Ciudad Quesada er et stort område som ligger i nærheten av byen Rojales. Det er kjent for sine utmerkede golfbaner, shopping og spisemuligheter, og gode skoler. Området er populært blant alle nasjonaliteter, med et stort britisk og belgisk samfunn som bor i området.
Den gjennomsnittlige prisen på en eiendom i Ciudad Quesada er rundt € 200.000, med leiepriser fra € 600 til € 1.500 per måned. Å kjøpe en eiendom i Ciudad Quesada er en god investering, da eiendomsverdiene har økt jevnt de siste årene.
Området er omgitt av vakre naturparker, inkludert La Mata og Torrevieja naturpark, som tilbyr fantastiske turstier og muligheter for fugletitting.
Ciudad Quesada er også kjent for sine gode skoler, noe som gjør det til et populært valg for familier med barn. Det er flere internasjonale skoler i området, inkludert den prestisjetunge Newton College og Laude Lady Elizabeth School.
 
Den nærliggende byen Rojales har et tradisjonelt spansk marked hver torsdag, og selger et bredt spekter av lokale råvarer og håndlaget håndverk.
Transport i Ciudad Quesada er praktisk, med gode veiforbindelser til nærliggende byer, som Torrevieja og Alicante, og Alicante-Elche flyplass ligger rundt 40 minutter unna med bil.
Samlet sett er Ciudad Quesada et populært reisemål for de som søker en avslappet livsstil, med sine utmerkede golfbaner, utendørsaktiviteter, shopping og spisemuligheter, og gode skoler. Området tilbyr en rekke eiendomsalternativer, fra leiligheter til villaer, noe som gjør det til et godt valg for både investorer og de som søker permanent bolig.


Villamartin

Villamartin er et populært kystområde som ligger i nærheten av byen San Miguel de Salinas. Det er kjent for sine utmerkede golfbaner, shopping og spisemuligheter, og gode skoler. Området er populært blant expats, med mange britiske og nederlandske statsborgere som bor i området.
Villamartin er et levende og livlig område, med en god fellesskapsfølelse. Det er et populært valg for de som liker et aktivt sosialt liv, med mange barer og restauranter som tilbyr et utvalg av internasjonale retter.
Området er også kjent for sin årlige fiesta, som finner sted i august, og har en rekke levende musikk, parader og fyrverkeri.
For de som liker utendørsaktiviteter, har Villamartin flere gode golfbaner, inkludert Villamartin golfbane, som er allment ansett som en av de beste banene i området. Området er også populært blant syklister og turgåere, med flere naturskjønne ruter tilgjengelig i de nærliggende åsene.
Strendene i Villamartin er noen av de beste på Costa Blanca, med gylden sand og krystallklart vann.
Området har gode forbindelser, med gode veiforbindelser til nærliggende byer og tettsteder, som Torrevieja og Alicante. Det er også regelmessige bussforbindelser til de lokale strendene og byene, noe som gjør det enkelt å utforske området uten bil.
 


Finestrat

Finestrat er et vakkert fjellområde som ligger i nærheten av Benidorm. Det er kjent for sin fantastiske utsikt, turstier og utmerkede golfbaner. Området er populært blant expats, med mange britiske og nederlandske statsborgere som bor i området.
Finestrat er også kjent for sin historiske og kulturelle arv. Byen er hjemsted for flere interessante landemerker, inkludert Castell de Finestrat, en festning bygget under den mauriske tiden, og Santísimo Cristo del Remedio hermitage, et vakkert kapell fra det 18. århundre.
Området er også kjent for sin gastronomi, med flere utmerkede restauranter som serverer en rekke tradisjonelle og internasjonale retter. Lokale retter inkluderer arroz a banda, en deilig risrett tilberedt i fiskekraft, og coca de mollitas, et velsmakende brød toppet med tomater, paprika og tunfisk.
For de som liker utendørsaktiviteter, tilbyr Finestrat en rekke alternativer, fra fotturer og terrengsykling til fjellklatring og juving. Området er hjem til flere naturparker, inkludert Sierra Cortina og Puig Campana, som begge tilbyr fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og kysten.
Finestrat ligger bare en kort kjøretur fra strendene i Benidorm og Villajoyosa, noe som gjør det enkelt å nyte det beste fra to verdener.
Finestrat er et godt valg for de som søker en fredelig og autentisk spansk livsstil, med utmerkede utendørsaktiviteter, vakre naturomgivelser og en rik kulturarv.
 


Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada er en kystby som ligger i den sørligste delen av Costa Blanca. Det er kjent for sine vakre strender, gode spisemuligheter og livlige natteliv. Byen er populær blant expats, med mange britiske, irske og skandinaviske statsborgere som bor i området.
Pilar de la Horadada er en by rik på historie og kultur. Området har vært bebodd siden forhistorisk tid, og det er flere arkeologiske steder og historiske landemerker i og rundt byen. Den mest bemerkelsesverdige av disse er Torre Horadada, et vakttårn fra det 16. århundre som ble brukt til å forsvare byen mot pirater og andre inntrengere.
I tillegg til sin historie og kultur er Pilar de la Horadada også et flott reisemål for utendørsaktiviteter. Byen er hjem til flere vakre strender, inkludert strendene med blått flagg i Mil Palmeras og El Mojón. Disse strendene tilbyr en rekke vannsport, inkludert windsurfing, kitesurfing og jetski.
For de som foretrekker å holde seg på land, tilbyr Pilar de la Horadada flere tur- og sykkelruter, inkludert den populære Greenway, en 27 kilometer lang sti som går fra San Pedro del Pinatar til Orihuela. Området er også hjemsted for flere utmerkede golfbaner, inkludert Lo Romero golfbane, som konsekvent er rangert blant de beste banene i regionen.
Pilar de la Horadada er godt forbundet, med gode veiforbindelser til nærliggende byer og tettsteder, som Murcia og Alicante. Byen ligger også bare en kort kjøretur fra den historiske byen Cartagena, som tilbyr en rekke kulturelle attraksjoner, inkludert museer, kunstgallerier og teatre.
 


Pinar de Campoverde

Pinar de Campoverde er en liten landsby som ligger i nærheten av Pilar de la Horadada. Det er kjent for sitt vakre landskap, turstier og utmerkede golfbaner. Landsbyen er populær blant expats, med mange britiske og nederlandske statsborgere som bor i området.
Det er et populært reisemål for de som søker en fredelig og avslappet livsstil. Landsbyen er omgitt av naturparker og grønne områder, noe som gjør det til et perfekt sted for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og fugletitting.
Landsbyen er også hjemsted for en rekke kulturelle arrangementer gjennom året, inkludert festivaler, konserter og kunstutstillinger. Pinar de Campoverde feirer sin skytshelgen, San Antonio de Padua, med en ukes lang fiesta i midten av juni, med prosesjoner, musikk og tradisjonell mat og drikke. En annen populær begivenhet er middelaldermarkedet, som arrangeres hvert år i juli, som bringer landsbyens gater til liv med skuespillere kledd i middelalderkostymer, levende musikk og lokalt håndverk og produsere. Disse arrangementene er en flott mulighet for innbyggere og besøkende til å fordype seg i lokal kultur og tradisjoner.
 

Hvorfor er det bedre å kjøpe en eiendom enn å leie i Costa Blanca?

Å kjøpe en eiendom på Costa Blanca er en god investering, da eiendomsverdiene har økt jevnt de siste årene. I tillegg er levekostnadene i Costa Blanca relativt lave sammenlignet med andre populære expat destinasjoner i Europa, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for de som ønsker å pensjonere seg eller bo i utlandet.
Videre, ved å kjøpe en eiendom i Costa Blanca, har du friheten til å renovere og tilpasse hjemmet ditt til din smak, mens leie begrenser din evne til å gjøre det. Å eie en eiendom gir deg også en følelse av sikkerhet og stabilitet, da du ikke trenger å bekymre deg for uventede leieøkninger eller å måtte flytte hvis utleier bestemmer seg for å selge eiendommen.

Ved å kjøpe en eiendom i Costa Blanca, gjør du ikke bare en smart investering, men sikrer også et vakkert og komfortabelt hjem i en av de mest innbydende og hyggelige destinasjonene i Europa.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke nettstedet, bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler i samsvar med personvernreglene våre.   Lære mer