Promotør Taylor Wimpey Spania gjør en stor investering

Promotør Taylor Wimpey Spania gjør en stor investering

Space Real Estate

I tillegg til dette er gjenopprettelsen av den nasjonale turistbevegelsen, med nesten normaliteten av AVE-turer, økningen i interprovinsielle flyreiser og bilturer. Turister kommer til våre kyster og med det etterspørselen etter nye boliger. Arrangøren Taylor Wimpey Spania, for å tilfredsstille etterspørselen fra sine kunder, utvider tilbudet og planlegger å investere 13,2 millioner euro i to nye utviklinger på den spanske kysten og noen andre Marbella-eiendommer.

I Alenda Golf, Alicante, har byggingen av Kiruna Hills også begynt.

Taylor Wimpey Spania er projisert inn i luksus boligmarkedet med en ny markedsføring av 4 eksklusive boliger i Sotogrande (San Roque, Cádiz). Den nyeste utviklingen der 4,8 millioner euro skal investeres, har 4 eksklusive leiligheter med fantastisk utsikt over Sotogrande Marina, på marinaens første linje. De 269 m2 boligene har 4 store soverom og 5 bad, med uendelige terrasser. Alt dette i et privat boligområde med svømmebassenger og en felles hage. I tillegg har leilighetene i første etasje, og loftet et privat basseng. Startprisen på husene starter på € 1,365,000 MVA.

Den nye bygningen ligger bare 5 minutter fra strendene i Sotogrande, og Santa María Polo Club, et unikt reisemål for elskere av polo og golf. I tillegg er det også en flott attraksjon for glede av ridesport, seiling, tennis og padletennis i et miljø av høyeste kvalitet og privatliv, strategisk plassert mellom Costa del Sol og Cádiz. Kort sagt, et sted hvor du kan nyte ro, fritid, sport og godt vær.

Nedlastinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke nettstedet, bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler i samsvar med personvernreglene våre.   Lære mer